Polohovatelný stolek k lůžku

01.05.2020 20:05

Fibromyalgický syndrom je chronickým onemocněním s nepříznivou prognózou, které nejenže výrazně snižuje kvalitu života, ale nezřídka vede k plné invaliditě. Aby pacient snížil bolest, únavu a ostatní symptomy postupně změní šatník, vizáž a přizpůsobí domácnost svým potřebám. Vytváří si pohodlný prostor ve kterém se bude cítit bezpečně. Mnohé úpravy pomohou v zachování soběstačnosti, možnosti pracovat z domu a zabránění sociální izolace.

Jedním z pomocníků, který se velice osvědčil je polohovatelný stolek k lůžku, gauči, křeslu apod. Někdy nám zdravotní stav neumožní stravovat se u jídelního stolu a tento stolek skvěle poslouží nejen ke stravování na lůžku, ale i k práci na laptopu, PC, psání, tvorbě ručních prací apod.
Dnes je na trhu široký výběr, v moderních designech a různém cenovém rozpětí. Od nejlevnějších podložek na laptop, které si položíte na klín, či servírovacích podnosech po stolky na kolečkách které zajíždějí pod postel. Mezi nejkvalitnější, zároveň nejdražší patří noční stolky s výsuvnou stravovací deskou, které známe z nemocnic. I ty dnes mají moderní vzhled a není třeba mít obavu, že to u vás bude vypadat jako v nemocnici.